Genipabu

Algemene info

Beeld u de metershoge duinen eens in waar u aan boord van een buggy zit, die door getrainde bestuurders worden bestuurd en die het mogelijk maken om de mooiste sporen te volgen door het witte strand met adembenemende snelheden.

Amusement is één van de hoofdattracties op een toeristisch uitstapje naar het Parque das Dunas de Genipabu. Dit is een ware oasis van schoonheid en magie dat aan de noordelijke kust is gelegen, niet verder dan 40 minuten van Natal.

Genipabu biedt ook nog vele andere attracties, zoals de lagunen die door het regenwater worden gevormd, de prachtige stranden en zelfs het rijden op dromedarissen (wat afkomstig is van de Canarische eilanden)geeft de toerist het idee midden in een woestijn te zijn.

Op zo’n 30 kilometer van Natal worden er speciale 3 uur durende trips aangeboden, om de prachtige stranden van Barra do Rio, Grançandu en Pitangui, waar de lagunes dezelfde naam hebben, te kunnen ontdekken.

In Jacumã kunt u genieten van Aero bunda ( naar beneden glijden via een duin, met een kabel langs de lagune ). U eindigt dan in het plaatsje Muriú.

Bezienswaardigheden

Stranden:
– Pitangui
– Graçandu
– Barra do Rio
– Genipabu
– Santa Rita
– Redinha

Excursies:
– met bugue langs Dunas Park
– op de rug van de dromedaris

Bezienswaardigheden:
– Tiroler
– Pitangui Lagune
– Natal Aquarium

Parken:
– Ma-Noa

Avontuurlijk toerisme:
– Free diving in Parrachos de Maracajaú

Restaurant tips

– 21 (vis), Praia de Genipabu

Bars (IVT)

Voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085 - 6255910.