Chapada das Mesas

Algemene info

In het zuiden van de staat Maranhão ontvouwt zich een stuk ongerepte natuur met een ongekende schoonheid. Gelegen in de Tocantins vallei, doorkruist door de gelijknamige rivier, storten ontelbare watervallen met een groot watervolume zich gedurende het gehele jaar via rotspartijen naar beneden. De grote attractie is, naast de grillig gevormde rotsen, de helderheid van het water welke het mogelijk maken een heerlijk verfrissend bad onder de watervallen te nemen. De temperatuur van het water is nooit te koud waardoor het nog aantrekkelijker wordt een duik te nemen.
Naast de vaak verborgen watervallen kenmerkt het gebied zich door een weelderige groene natuur waartussen zich talloze tafelbergen bevinden.

Een andere grote attractie van het gebied is het feit dat het door het ( internationale )toerisme nauwelijks is ontdekt waardoor u in het centrumplaatsje Carolina het gevoel krijgt een ware gast te zijn.
In de zomermaanden vormen zich aan de oevers van de grote Tocantins rivier prachtige stranden waarop zich gezellige terrasjes en barretjes bevinden.

Bezienswaardigheden

Restaurant tips

Bars (IVT)

Voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085 - 6255910.